YACHT

Ontdek de kracht van ons netwerk!

Yacht biedt arbeidsgehandicapte jongeren met een structurele beperking een werkplek met begeleiding. Na een proefplaatsing wordt hen een contract aangeboden.

"Bij Yacht geloven we dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. We geloven in een inclusieve arbeidsmarkt en dat maakt social return een vanzelfsprekende opdracht. In deze proeftuin richten we ons op de doelgroep van arbeidsgehandicapte jongeren met een structurele beperking, bij voorkeur HBO/WO- geschoold, in de functieprofielen passend bij Inkoop, Financieel advies en Juridisch. We bieden drie arbeidsgehandicapte jongeren met een structurele beperking een werkplek op projecten bij de Rijksoverheid. Deze kandidaten vinden we in samenwerking met Randstad HRSolutions en Emma@Work.

De jongeren krijgen van ons hulp bij het creƫren van een passende werkplek (Jobcreation). Ook zorgen wij voor eventuele werkplekaanpassing en begeleiding op de werkplek. Na een geslaagde proefplaatsing, bieden we de jongeren een half jaarcontract aan."

Yacht gelooft in een inclusieve arbeidsmarkt met werk dat ertoe doet en met onze proeftuin krijgen arbeidsbeperkte jongeren een kans!

Afbeelding met tekst (meer info in uitgeschreven tekst)