USG Professionals

Re-integratie ex-kankerpatiënten

USG Professionals richt zich op ex-kankerpatiënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden werk met intensieve coaching en begeleiding met als doel duurzame inzetbaarheid.

"Ex-kankerpatiënten willen na herstel graag weer aan het werk. Re-integratie verloopt in de praktijk vaak moeizaam, mede vanwege te weinig begrip op de werkvloer. USG Professionals biedt deze groep een plaats waar zij kunnen werken aan terugkeer op de arbeidsmarkt, met als uiteindelijk doel duurzame inzetbaarheid.

Wij bieden een proeftuin met werkplekken met persoonlijke begeleiding, afgestemd op iedere kandidaat. De kandidaten doen daarmee werkervaring op binnen USG Professionals en de Rijksoverheid.

USG Professionals start met vijf kandidaten. Zij worden gekoppeld aan een buddy en krijgen begeleiding van een ervaren re-integratiedeskundige. De kandidaten worden toegevoegd aan bestaande projectteams, zodat ze niet alleen staan in hun werk.

Wij bieden werkplekken binnen de vakgebieden finance, legal en communicatie en posities op administratief en facilitair niveau."

‘‘USG Professionals zet ex-kankerpatiënten weer in hun kracht en biedt hen een mooie gebalanceerde en veilige start op de arbeidsmarkt. Dit kan bij ons, de Rijksoverheid of elders.”

Afbeelding met tekst (meer info in uitgeschreven tekst)