Between Staffing

Workshop tijdens FC Dordrecht Inside


Between Staffing organiseert drie keer per jaar als onderdeel van FC Dordrecht Inside een workshop voor deelnemende gedetineerden over hoe zij zich op een positieve manier kunnen presenteren.

Between Staffing organiseert met veel plezier driemaal per jaar, tijdens FC Dordrecht Inside een interactieve training/workshop waarbij de deelnemers bewust worden gemaakt van de manier waarop zij zichzelf presenteren in bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek.

Aan de hand van een aantal praktijksituaties laat Between zien wat de valkuilen kunnen zijn in dergelijke gesprekken, waar gedetineerden op kunnen letten en hoe zij zichzelf op een manier kunnen presenteren waardoor de er een positieve indruk ontstaat.
De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Presentatie van jezelf (uiterlijk en kleding);
  • Houding;
  • Zelfreflectie;
  • Tips and tricks (voor sollicitaties).

FC Dordrecht Inside is een initiatief van de Penitentiaire Inrichting Dordrecht in samenwerking met betaald voetbalorganisatie FC Dordrecht en is onderdeel van het Programma “Werk via Sport”.

Omdat iedereen een tweede kans verdient, spant Between zich enthousiast in om een leuke en nuttige workshop te verzorgen!

Doelgroep:

Justitiabelen  
 

Aantal kandidaten:

8 tot 15 per keer  
 

Samen met:

Werk via Sport, FC Dordrecht, Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI)