Mensen
Beeld: ©Getty

Doe Mee! Maatwerk voor Mensen verbindt Inkoop, HRM en leveranciers bij het Rijk

Wij geloven dat door maatwerk toe te passen, meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk kunnen bij het Rijk. Het netwerk ‘Maatwerk voor Mensen’ bestaat uit enthousiaste professionals die vanuit een inkoop- hrm- of leveranciers-functie samen vorm willen geven aan Social Return. Zij doen dit door met elkaar te leren en te experimenteren. Dit vergt lef en durf. Doe je mee?

Het netwerk Maatwerk voor Mensen is er om je te helpen en te inspireren. Hier kom je in contact met mensen die al langer bezig zijn met Social Return. Je wisselt kennis en ervaringen uit met collega's binnen en buiten de Rijksoverheid en als het nodig is, kun je ondersteuning vragen aan het adviesteam. Wij nodigen je uit voor bijeenkomsten en je krijgt toegang tot de online community.

Community Maatwerk voor Mensen

Via de online community houden wij je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van social return, delen wij praktijkvoorbeelden en kun je zelf jouw casus bespreken of vragen stellen.

Ben jij een professional inkoop, HRM of leverancier en wil je aan de slag met Social Return? Sluit je dan aan. Wij voegen je graag toe aan ons digitaal platform.

Meld je hieronder via het formulier aan.

Aanmelden voor community Maatwerk voor mensen

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden en u aan te melden voor de online community Maatwerk voor Mensen. U kunt uw gegevens via het bijbehorende Digitaal Platform (https://pleinbzk.nl/login) zelf inzien en aanpassen. Wij bewaren uw gegevens tot het moment dat u aangeeft niet langer deel te willen uitmaken van de online community. Uw gegevens worden dan uit onze systemen verwijderd. De gegevens die u via deze aanmeldknop heeft verstuurd delen wij niet met anderen.

Akkoordverklaring(verplicht)