Een buitengewoon succesvolle samenwerking: praktijkvoorbeeld van HVR Group en Swink

Volg jij de ontwikkelingen van Denk Doe Duurzaam al? Op denkdoeduurzaam.nl zag je de afgelopen maanden enkele praktijkvoorbeelden en high lights in aparte nieuwsberichten en updates in de nieuwsbrief. De redactiewerkzaamheden voor denkdoeduurzaam.nl én voor  maatwerkvoormensen.nl worden uitgevoerd door collega’s van HVR Group en van Swink. Het  communicatie- en internetbureau laten op inspirerende, eerlijke manieren de voorbeelden zien van de wijzen waarop de Rijksoverheid in onder meer haar bedrijfsvoering, samenwerkingsverbanden en opdrachtgeverschap met haar partners duurzaam te werk gaat.

De eigen samenwerking tussen HVR Group en Swink in de opdracht voor de webredactie van de websites is hier een mooi voorbeeld van. In een nieuw praktijkvoorbeeld social return, horen we van Marijn Bon, Renate Roke, Lisanne Buijze, Matthijs Geerlings en Patrick Dekkers en Niels en Nina over hun kennismaking en hun eerste bijzondere en waardevolle ervaringen waarin samenwerken vermenigvuldigt!

Bekijk het praktijkvoorbeeld en lees over de ervaringen van de communicatieprofessionals.

De 4 redactieleden van Maatwerk voor Mensen: Marijn, Loes, Lisanne en Renate
Een buitengewoon succesvolle samenwerking