Inspiratiemiddag social return

Na het succes van de ‘proeftuinen Social Return’ bij de Rijksoverheid, willen we deze kennis en ervaring graag delen. Bovendien zijn er ook andere goede voorbeelden van doorontwikkeling van social return bij overheden. Op 21 november, tijdens The Impact Days, organiseren PIANOo en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de bijeenkomst ‘Mensen voor Maatwerk’ waar overheid en leverancier met elkaar in gesprek gaan om de laatste kennis en ervaringen uit te wisselen en nieuwe ideeën te pitchen.

Programma

We starten om 12.00 met een lunch, die plaats vindt tijdens de ‘proeftuinen parade’ waar voorbeelden van de Rijksoverheid gedeeld worden. Vervolgens zijn er workshops met presentaties van verschillende overheden met hun aanpak van en visie op social return. Tot slot een plenaire afsluiting met presentatie van nieuwe proeftuinen en borrel!

Voor wie?

Professionals van publieke organisaties met social return affiniteit en leveranciers van overheden met een ‘social return verplichting’.

Locatie en tijd

Tijd: van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Rode Olifant, Den Haag

Beeld: Jurgen Huiskes