Inspiratiemiddag social return

Tijdens de Impact Days organiseren de categoriemanagers van het ministerie van I&W en PIANOo een inspiratiemiddag voor de proeftuinen social return. Op donderdag 21 november wisselen overheid en leverancier kennis en ervaringen uit. Best practices van de Rijksoverheid, gemeenten en provincies worden gedeeld en nieuwe ideeën gepitcht.

Inkoopprofessionals die geïnteresseerd zijn in social return, HR professionals die werken aan de Banenafspraak en andere bij social return betrokkenen zijn welkom.

Programma

Volgt

Voor wie?

Voor inkoopprofessionals, HR-professionals en anderen bij social return betrokkenen!

Locatie en tijd

Tijd: van 12.00 tot 17.00 uur
Locatie: De Rode Olifant, Den Haag

Wil jij als inkoopprofessional en leverancier je verhaal vertellen tijdens de ‘proeftuinen parade’? Er is nog ruimte. Vooral voorbeelden van provincies en gemeenten zijn nog welkom. Vraag tijdens je aanmelding naar de mogelijkheden.

Meld je aan en stel vragen via: categorie.IMOA@rijksoverheid.nl