Samenwerken aan een inclusieve toekomst: Kick Off Social Return Rijk

“Laten we niet vinken, maar vonken op het gebied van Social Return. En niet omdat het moet, maar omdat we het zelf wíllen.” Zo start dagvoorzitter Bert Otten op 3 juli 2018 de bijeenkomst Social Return Rijk: de kick off van het nieuwe social-return-beleid van de Rijksoverheid.

Eén vraag staat centraal op deze bijeenkomst, van het plenaire deel tot de workshop: hoe kunnen we het beste de impact van social return in inkoop vergroten? Of anders gezegd: hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen? Inkopers, aanbestedingsjuristen, categorie- en contractmanagers van de Rijksoverheid zijn naar de kick off gekomen om meer te horen over de mogelijkheden van de nieuwe Rijksbrede aanpak Maatwerk voor Mensen.

Brouwerij de Prael in Den Haag was de locatie waar zij dit deden. Op PIANOo.nl een uitgebreid verslag met de uitkomsten.